Kortverblijf

Tijdens eens tijdelijk verblijf in De Heide en De Ceder, kan je genieten van gespecialiseerde zorg voor mensen met beperking, ongeacht je nu beschikt over een persoonsgebonden budget of niet. Al onze medewerkers zijn opgeleid om gericht om te gaan met personen met een zorgvraag. Ook personen met een complexe zorgvraag kunnen bij ons terecht.

We bepalen de aanpak en de ondersteuning individueel, in samenspraak met jou, je netwerk of reeds bestaande begeleiding. We zorgen voor een continue ondersteuning, op maat van iedereen. Permanentie 24/ 24 hoort hierbij.

Elke locatie beschikt over aangepaste en comfortabele kamers, aangepast sanitair en aangepaste bedden indien nodig. Wie een verblijf binnen Zorgdorpen boekt, kan beroep doen op ons uitgebreid ondersteuningsaanbod. Op elke locatie staan verpleegkundigen, verzorgers, kinesisten, ortho-agogen, logopedisten, … ter beschikking. Uiteraard is er ook een beauty-aanbod waarbij je beroep kan doen op kapper, pedicure, …

Binnen onze gehele werking staan veiligheid, comfort en persoonsgerichte zorg steeds voorop. We zorgen steeds voor een juiste balans tussen afstand en nabijheid.

Je kan voor een tijdelijk verblijf terecht in De Heide in Merelbeke, De Ceder in Deinze en Het Leeuwenhof in Drongen.

Afhankelijk van je ondersteuningsnood zoeken we de meest geschikte locatie voor jou.

Contacteer ons voor meer informatie betreffende een kortverblijf.

Contact: dienst zorgondersteuning of De Ceder

Telefoon:

  • 0491 39 46 62 (dienst zorgondersteuning)
  • 09 381 58 85 (DeCeder Deinze)

 

Mail:

aanmelding@zorgdorpen.be

reservatie.deceder@zorgdorpen.be